Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

Maak kennis met eVenue

De features van eVenue zijn gemaakt om samen met jou een volledig online evenement op te zetten. We gaan van interactieve product launches tot grootschalige personeelsfeesten. Met eVenue ben je gegarandeerd van een succes met een volledige belevenis voor je bezoeker. Neem contact op

Sessies

Met eVenue voeg je eenvoudig de volgende sessies toe in het gepersonaliseerde programma van je bezoeker.
 • LIVESTREAMS

  Een live uitzending vol interactie!
 • VIDEO-UITZENDING

  Pre-recorded uitzendingen van vooraf opgenomen videos.
 • Q&A SESSIES

  Stel direct live je vragen aan één van de sprekers.
 • SPEEDMEETS

  Koppel je gasten aan elkaar, een informatie-stand of aan één van je experts via een directe video-verbinding.
 • NETWERKEN

  Gebruik onze MatchMaking module om gasten op een speelse manier te laten netwerken.

Registratie

Inschrijven? Zo gepiept! Bezoekers kunnen zich direct inschrijven. Als organisatie blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanmeldingen. Zo krijg je snel inzicht in wie jouw evenementen bezoekt. Ook is het mogelijk om aangepaste logins te implementeren. Denk aan een login met gebruik van een selfie. Het platform kun je ook inzetten voor een hybride evenement. Heb je daar een complete registratiemodule, inclusief live scan en badge bij nodig? No problem. We connecten Walldo aan eVenue en je registratieflow is compleet.

Interactie

We koppelen Walldo aan verschillende tools om maximale interactie te bereiken. Met deze tool kun je eenvoudig Q&A sessies inrichten en polls voorleggen aan je gasten. Daarnaast gaat er een wereld van nieuwe digitale interactie voor je open. Denk aan Heatmaps, ContentWall en Matchmaking. Allemaal behoren ze tot de mogelijkheden. Zo genereer je maximale betrokkenheid van bezoekers tijdens je online evenement. Ontdenk de mogelijkheden

Beursstands

Heb je in jouw klantenkringen organisaties die graag aanwezig zijn tijdens het evenement? Activeer dan de beursstand module. Daarmee voeg je eenvoudig een live-call, chat of rich media (video en PDF’s) toe aan je online event. Jouw klanten kunnen alle nodige informatie direct delen met hun bezoekers.

Chat

Willen je bezoekers onderling, met standhouders, experts, sprekers én de organisatie contact leggen? Dat kan. Onze chatmodule zorgt voor een vlekkeloos verloop. We kunnen zelfs bezoekers indelen om vooraf te chatten met experts die zij gekozen hebben voor een sessie.

Overige features

Meertalig

Parlez vous Francais? Do you speak English? Hablas Español? Het maakt ons niet uit, ons platform is in iedere taal op te leveren! En door meerdere talen toe te voegen zorg je ervoor dat iedereen in zijn of haar moedertaal het platform kan gebruiken.

Nu live

Wil je je bezoekers naast hun gekozen sessies ook extra’s laten zien? En ze misschien zelfs laten sessie-hoppen? Gebruik dan de ‘nu live’ pagina. Daarop zijn alle actieve sessies direct zichtbaar.

Data-analyse

De PresentersWall verzamelt allerlei data van gebruikers. Die data kun jij weer analyseren en gebruiken. Je weet altijd wie, wanneer gejoined is én natuurlijke welke antwoorden zijn gegeven.

Support

We helpen je op weg om jouw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. In het voortraject richten we de tool voor je in. Tijdens je event bieden we ter plaatse technische ondersteuning.

Meeting design

Jouw online doelstellingen verwezenlijken? Onze experts denken met je mee. Door al onze inhouse disciplines, zoals ons livestream-team ontzorgen we je volledig.

Evaluatie

Na afloop van je event is het enorm waardevol om te weten hoe je publiek het heeft ervaren. Met de evaluatietool kun je direct evalueren. Aan de slag!

Meer weten over eVenue

Wil je meer weten over eVenue? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Contact