Advies nodig bij het organiseren van jouw event? Neem contact op

Huis van Oranje WK 2022

KNVB

De Fan of the Match quiz wordt inmiddels bij nagenoeg elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal en de Oranje Leeuwinnen gespeeld. Daarom mocht het tijdens het WK natuurlijk niet ontbreken. Met het Huis van Oranje werd de Amsterdam Arena omgetoverd tot een Oranje fort met duizenden juichende fans. Juichen voor het Nederlands elftal, maar eerst juichen voor jezelf, je vrienden en familie tijdens de Fan of the Match quiz!

Met optredens van artiesten als Mart Hoogkamer, Ronnie Flex, Diggy Dex en Corry Konings, live commentaar van Jack van Gelder en Youri Mulder en de Fan of the Match quiz met duizenden fans, werd het vóór het startsein in ieder geval een groot feest.

Op de grote schermen in de Arena wordt er gecommuniceerd dat ze de Fan of the Match quiz gaan spelen. De spanning bouwt op en de bezoekers pakken allemaal hun telefoon erbij. Een gesigneerd shirt en tickets staan op het spel. Even snel inloggen en je bent klaar om de eerste vraag te beantwoorden. Word jij de Fan of the Match?

Na de eerste vraag klinken de "OEE's" en de "JAA's" door het gehele stadion. Niet iedereen heeft de vraag goed, maar alleen de besten kunnen winnen. Denk niet te lang na, bij een gelijke stand gaat de prijs naar de snelste speler! Na 5 vragen klinkt er trommelgeroffel en de stadionspeaker laat de bezoekers nog even wachten voordat de eindstand wordt getoond op de schermen.. Bij de onthulling volgt een gejuich door het stadion en mogen drie gelukkige winnaars hun naam op het scherm zien, maar er is natuulijk maar één Fan of the Match.

Naast het creëren van een ultieme beleving voor de fans, wordt de Presenterswall ook gebruikt om waarde te creëren voor de KNVB. Met het inloggen verzamelt de KNVB namelijk waardevolle data van de bezoekers, die ze vervolgens voor eigen marketing doeleinden kunnen inzetten.Benieuwd hoe je Fan of the Match voor jouw sport evenement in kan zetten? Neem contact met ons op!